banner-front-sisasivu

Reetta Kekkonen

kouluttaja, yhteisötyönohjaaja ja -coach, hallituksen puheenjohtaja

kasvatustieteiden maisteri, erityistason psykoterapeutti, yhteisötyönohjaaja, Master TSC, Yhteisöcoach

Reetta Kekkosen erityisosaamista on työyhteisöjen monipuolinen kehittäminen, yhteisölliset työ- ja toimintamallit, yhteisökasvatus sekä johtamis- ja esimieskoulutus. Hänet tunnetaan innovatiivisena, innostavana ja värikkäänä työyhteisöjen prosessiohjaajana ja kehittäjänä. Kutsutaanpa häntä myös nimellä Rosessi-Reetta.

Reetalla on lisäksi ammatillisen opettajan sekä lastentarhanopettajan pätevyys. Varhaiskasvatuksen kentälle hän on kehittänyt projektioppimisen mallia, jota kouluttaa edelleen. Hän on opiskellut myös yhteisö-, ryhmä ja yksilötyönohjaajaksi, Reteaming coachiksi ja Yhteisöcoachiksi. Suorittamansa Master TSCR-tutkinnon (Master Teacher Supervisor and CoachR) myötä Reetalla on myös työnohjaajien kouluttajan, johdon työnohjaajan sekä Debriefing- ja Defusing-ohjaajan kelpoisuus.

Vuonna 2011 Reetta kirjoitti opintohinsa kuuluvan lopputyön Muutos avaa oven mahdollisuuteen. Uuden toimintamallin etsintä - Erään Yhteisön Ratkaisukeskeinen matka. Työ kertoo valtakunnallisestikin huomiota saaneen, ennaltaehkäisevään lastensuojeluun ja moniammatilliseen tiimityöhön keskittyneestä Kurikan perhekeskus -hankkeesta, jossa Reetta toimi kehittämisprosesssin vetäjänä.

Reetta on aiemmin toiminut mm. päiväkodin johtajana sekä sosiaali- ja terveystoimen tulosyksikön hallinnollisena johtajana yli 20 vuoden ajan. Kouluttajana, valmentajana ja työnohjaajana hän on toiminut jo vuodesta 1993 lähtien.
Reetta on vetänyt menestyksekkäästi useita vaativia, vuosia kestäneitä kehittämishankkeita ja tiimivalmennuksia ympäri Suomen niin julkishallinnossa kuin yksityisellä sektorilla.