banner-front-sisasivu

jkk-hlokuvat-satuR

verkko-ohjaaja, sosiaalipsykologi, yhteisötyönohjaaja

yhteiskuntatieteiden maisteri, yhteisötyönohjaaja, NLP master practitioner

 

Satu Roosin erityisosaamista ovat työyhteisötaidot, työhyvinvointi, johtamis- ja esimieskoulutus ja -valmennus, coaching ja virtuaaliohjaus (työnohjaus, uraohjaus, muu työhön liittyvä yksilöohjaus). 

Sadulla on vankka kokemus esimies- ja johtoryhmätyöskentelystä sekä henkilöstöjohtamisesta, työskenneltyään vuosina 1986-2002 konsernitason teollisuusyhtiössä. Hän toimii myös tuntiopettajana henkilöstöjohtamisen ja esimiestyön sekä ammatillisten vuorovaikutustaitojen parissa Savonia Ammattikorkeakoulussa. Satu on tehnyt työyhteisön toimintaan, vuorovaikutukseen ja esimiestyöhön liittyviä koulutuksia vuodesta 2002 lähtien ja kirjoittanut useita aiheisiin liittyviä kirjoja yhdessä muiden työelämäasiantuntijoiden kanssa (Työelämän valttikortit, Numeroita ja ihmisiä, Työyhteisötaidot ja Ihmisiksi työssä.)

Satu on kouluttautunut myös filosofian kandidaatiksi biokemian puolelta ja käynyt lukuisia johtamisen erityiskoulutuksia.

Tutustu Työn nelikenttä -työkaluun, jota Satu on käyttänyt jo reilun 10 vuoden ajan mm. työpajatyöskentelyssä.
Työkalun avulla saadaan työyhteisössä aikaan hedelmällistä keskustelua työhön ja työhyvinvointiin liittyen ja voidaan etsiä uusia eväitä näiden kehittämiseksi.

Satu on tuottanut lukuisia digitaalisia julkaisuja. Voit seurata Sadun työelämään ja siihen liittyviin ilmiöihin keskittyvää Työn vierestä -blogia tästä!